19 Februari | Inloopprogramma ‘bring your own’

Op 19 februari 2022 staat er weer een maandelijkse brouwdag op de planning. Thema van deze brouwdag is ‘bring your own’. Het idee van deze brouwdag is om elkaar beter te leren kennen.

Zaterdag 19 februari zal de eerste brouwdag zijn waarop een hoop nieuwe leden kunnen aanhaken. Deze brouwdag is daarom bedoeld om op een ontspannen manier en zonder verplichtingen kennis te maken. Wie kant wat en wie wilt wat? Neem daarom eventueel je eigen brouwsel of ketel mee als je die hebt. Dan kunnen we gezamenlijk inventariseren wat de mogelijkheden voor de komende brouwdagen en nabije toekomst van de Gilde zijn.

De exacte aanvangstijd volgt nog, als lid van de vereniging ben je vrij om zaterdag 19 februari binnen te lopen aan de Kloosterweg 3 in Wapenveld. Weet je al zeker dat je komt? Laat het ons dan alvast even weten.

Ik ben erbij!